| Autor |
RE: Hong Kong |
charuga77
Član

Komentara: 74
Mesto: Subotica
Registrovan: 17.11.09 |
| Napisano na dan 04.02.2010 14:05 |
|
|
Paypal u Srbiji od 2010. godine
Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je u saradnji s Narodnom bankom Srbije otklonilo sve nedoumice u pogledu pružanja pomenutih servisa....
Kako je kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo ranije najavila, tačan datum početka funkcionisanja PayPal usluge u Srbiji ove godine zavisi isključivo od dinamike koju ova kompanija odredi u skladu sa svojom poslovnom politikom.
PLAĆANJE - Američka kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije najavila je uključivanje Srbije u svoj sistem PayPal tokom 2010. godine, prenosi Personal magazin.
Zbog sve većih i izraženijih potreba građana Srbije za korišćenjem usluga elektronskog platnog prometa u zemlji i inostranstvu Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je tokom 2009. godine ostvarilo više kontakata sa zainteresovanim korisnicima, domaćim bankama i stranim firmama koje pružaju usluge posredovanja u sigurnom obavljanju finansijskih transakcija putem interneta, kao što su PayPal, MoneyBookers i slični.
Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je u saradnji s Narodnom bankom Srbije otklonilo sve nedoumice u pogledu pružanja pomenutih servisa, a u saradnji s lokalnim komercijalnim bankama razrađuje način pružanja usluga elektronskog platnog prometa građanima Srbije.
Kako je kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo ranije najavila, tačan datum početka funkcionisanja PayPal usluge u Srbiji ove godine zavisi isključivo od dinamike koju ova kompanija odredi u skladu sa svojom poslovnom politikom. |
|
| Autor |
RE: . |
Arcus
Član

Komentara: 215
Mesto: Borovo
Registrovan: 27.12.09 |
| Napisano na dan 04.02.2010 14:55 |
|
|
Evo da se i ja uključim, onaj mali nano sam dobio od projatelja, zgodna stvar... Drop checker imam od prije, nije neki problem usuti 4kh vodu i reagens u njega ali mi izgleda super! Naručio sam preko eBay-a elektromagnetski ventil iz Nemačke, koštalo me 35e sa carinom i došlo za 7 dana...vrlo kvalitetno odrađen, savršeno radi.
Kupovao sam i neko bilje iz Malezije i Singapura ali je pri putu napola istrulo, a i bila zima kod nas pa se zaledilo...doslovno!
Samo mi se nesviđa što ove prozirne vakum gumice s vremenom pobele  |
|
|
| Autor |
charuga77
Član

| Napisano na dan 04.02.2010 15:35 |
|
|
Onaj mali nano bih i ja narucio, al vidjecemo sa Pay Palom i te sve kerefeke da rešim! Mislim da bi za moj 48lit. pasovao ko bombona 
Javim kad se ili opečem ili nasmejem sa narudzbom hehe |
|
| Autor |
charuga77
Član

| Napisano na dan 11.03.2010 15:23 |
|
|
zander je napisao:
Plaćeno je pay palom, tako sam stalno naručivao tako da ne znam da li postoji neka druga fora da se plati iz Srbije.
Kolika će poštarina da izađe možeš i sam da proveriš ako staviš neke stvari u "korpu" (add to cart) i ideš na "Check out".
Zatim ideš na "Check out without creating account"
Popuniš "Personal Details" i izabereš "Country"
Tada ćeš dobiti konačnu cenu i koliko će te izaći shipping.
A ako neko zna na koji način možeš da naručiš iz Srbije bez Pay Pal-a neka napiše 
Druže, može pomoć?
Pre 10 min. sam pravio nalog na pay pal sa Visa Virtuon karticom kod OTP banke.
Dobio sam ovo: The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
Da napomene da sam stavio zemlju Bosnu!
U drugom pokušaju sam iz zezancije kucao broj Visa elektron kartice i tad je bila druga poruka: That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.
Kojom si karticom pravio PP nalog, jer od OTP-a leba nema?!
Pa da i ja pazarim kod fish streeta 
Fala unapred |
|
| Autor |
dexter
Administrator

Komentara: 804
Mesto: Beograd,Cerak
Registrovan: 18.03.09 |
| Napisano na dan 11.03.2010 15:53 |
|
|
Ja sam registrovao pre desetak dana drugu mastercard banca intesa i prosla je bez problema.
Mislim da se trenutno ne isplati narucivati preko fishstreet-a, jer su povecli shiping za ovaj region.

|
|
| Autor |
charuga77
Član

| Napisano na dan 11.03.2010 16:26 |
|
|
Narucio bih nano difuzer i DC i postarina izadje 4-5 eura.
Nije strasno.
Al kad ubacis nesto gabaritnije, onda skace i na 25 eura, e to je vec neisplativo - probao i uverio se. |
|
| Autor |
Miti
Moderator

Komentara: 477
Mesto: Arandjelovac
Registrovan: 22.03.09 |
| Napisano na dan 11.03.2010 16:55 |
|
|
a da se vidi na ebay, ima i sa free shiping, pa sta se vise isplati.
Ima dana za Amana |
|
|
| Autor |
RE: . |
Arcus
Član

Komentara: 215
Mesto: Borovo
Registrovan: 27.12.09 |
| Napisano na dan 11.03.2010 17:33 |
|
|
Ma sa eBay-a kupujte, isplativije je.
Tamo gde je free shiping, tu je cena poštarine već uračunata u ukupnoj ceni.
Pozdrav iz Borova! |
|
|
| Autor |
newpain01
Član

Komentara: 70
Mesto: Kumanovo, Makedonija
Registrovan: 04.11.09 |
| Napisano na dan 11.03.2010 20:41 |
|
|
jas sam sa istog sajta uzeo ovaj 3 difuzer, ali nisam zadovoljan, ispusta mehurice samo na jednoj polovini diska, druga je totalno zapusena, potopio sam ga u varikunu u nadi da ce se srediti, ali nece. kad jace pustim co2 izlaze velike mehure, ne sitni ih dobro 
planiram da narucim ovaj 4 |
|
|
| Autor |
zander
Administrator

Komentara: 2445
Mesto: Novi Sad
Registrovan: 27.11.08 |
| Napisano na dan 11.03.2010 20:58 |
|
|
Charuga77 ne pitaj mene, meni to kum odradi ja samo pokažem prstom šta mi treba 
Onaj što je broj 2 se meni jako sviđa  |
|
|
| Autor |
charuga77
Član

| Napisano na dan 11.03.2010 21:28 |
|