Navigacija
Home
Vesti
Tekstovi
Baza biljaka
Kalkulator
Forum
Linkovi
Galerija
Pretraga
Kontakt
Prisutni korisnici
Prisutnih gostiju: 4
Prisutni članovi: Srafciger

Registrovani članovi: 346
Čeka aktivaciju: 0
Najnoviji član: QuQ
Teme na forumu
Najnovije teme
ŠUMADIJA-ARANĐELOVAC
Testeri za vodu
Potrazujem...
HVALA MITI
T8 rasveta
Teme sa najviše komentara
Dogovaranje u vez... [275]
Kum's Island 2... [227]
Okupljanje BG - S... [220]
ŠUMADIJA-ARANĐELOVAC [204]
Drinske podvodne ... [204]
Prijatelji
Aqua-art.org
Akvaristika.org
Akvarij.net
Akvaristikayu.com
Svet Akvaristike
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com

Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU
Aquavida
Pogledaj temu
MojBiljniAkvarijum.org | .:: BILJKE I ALGE | Baza biljaka
Strana 4 od 4 < 1 2 3 4
Autor RE: Blyxa japonica
Kum 1229
Član

Komentara: 703
Mesto: Subotica
Registrovan: 16.03.09
Napisano na dan 08.02.2010 20:48
Gospodo cvecari ovo je akvaristika a ne hortikultura (velika sala) smileysmileysmiley,bravo za cvetanje smiley. Ovo je meni jedan od lepsih desavanja u biljnoj akvaristici smiley

napredovanje...
grujanic87
Član

Komentara: 294
Mesto: Sremska Mitrovica
Registrovan: 09.03.09
Napisano na dan 08.02.2010 23:24
dexter je napisao:
grujanic87 je napisao:
Ja cu zbog blyxe izludeti smiley Slika moje blyxe koju sam ostavio u ovoj temi je sa zemljom za cvece "carobna zemlja" i posto mi u zadnje vreme ne uspeva ... u sadasnji setup sam ubacio ovu zemlju.Ona mi je proverena i na njoj mi je sve raslo bez problema.Ali blyxa mi sad propada smiley smiley smiley nije mi jasno zasto smiley ako je vec ludela na ovoj podlozi zasto sad propada smiley ista voda,ista prihrana.Jedino sto sam sad poceo sa csm+b ali nije to sigurno! Moracu joj ubaciti malo treseta da vidim hoce li se oporaviti smiley

Pomenuta biljka sa gornje slike sa mog posta je bez hranjive podloge,samo hemija preko sprica.
Mislim da joj nije presudna kvalitetna podloga za njen rast,to je barem neko moje iskustvo sa njom.

Dex mislim da je mozda to jedan od razloga smiley Jer se svo to propadanje desava u prve dve tri nedelje dok ja ne djubrim vec vrsim samo zamenu vode smiley
gra87_srb@hotmail.com
daweed
Član

Komentara: 514
Mesto: Paracin
Registrovan: 23.06.09
Napisano na dan 09.02.2010 01:39
Sto se tice blyxe evo mog iskustva s njom...
Imam i dobru podlogu i vrsim prihranu ali je biljka najpre propadala a zatim posle oporavka stagnirala, ja se vec i oprostio od nje, ali resim da joj promenim mesto.
Evo posle samo dva dana od promene mesta je dobila onu lepu bakarnu boju pusta nove listove kao luda, a izbacila je i par pelcera sa strane. Ne mogu da shvatim sta joj to na onom drugom mestu nije odgovaralo. Jako svetlo joj uopste nije potrebno jer sada ovde gde lepo raste je u senci crypte. Mada kad bolje razmislim nista zivo u tom desnom delu akvarijuma nece lepo da raste hahahhasmileysmileysmiley

Izmenio daweed na dan 09.02.2010 01:40
http://rottweiler.isgreat.org/
isnogood
Član

Komentara: 864
Mesto: Beograd - Mirijevo
Registrovan: 13.07.09
Napisano na dan 09.02.2010 02:09
Mada kad bolje razmislim nista zivo u tom desnom delu akvarijuma nece lepo da raste hahahha

Znaci tu je mesto nekakvom kamenu.

Kod mene je Blyxa stigla bogata i predivna, mljac mljac. Nakon laganog propadanja ostao mi je jedan primerak koji je biljka pocela da pusta kada se koliko toliko privikla. Taj pelcerchic je poceo konkretno da raste kada sam poceo da dodajem Tothemu.

neke ljude više boli tuđa radost nego njihova tuga
Strana 4 od 4 < 1 2 3 4
Pređi na forum:
Copyright © 2008